SAG: Aku vysavač k dílům VALEO

Pozor!

Akce skončila.

Za únorové a březnové nákupy širokého sortimentu náhradních dílů VALEO (a stěračů SWF) mohou zákazníci SAG CZ získat také praktického pomocníka pro úklid vozu nebo garáže. Stačí splnit požadovaný cílový obrat. Ve hře je totiž mnohostranný ruční aku vysavač s vysokým sacím výkonem a širokým příslušenstvím, který umožňuje pohodlné vysávání mnoha bez obtěžujících kabelů. Výhodou je výkonný akumulátor, se kterým není problém efektivně vysávat i těžší materiály.

Valeo patří k největším dodavatelům do automobilové prvovýroby i na trh náhradní spotřeby. U SAG CZ lze vybírat z kompletní nabídky spojkových dílů i řady spojek VALEO Classic pro starší vozy, k dispozici jsou také spojkové sady FullPACK DMF™ a také VALEO Kit4P pro alternativní náhradu dvouhmotového setrvačníku. Valeo je zároveň druhým největším dodavatelem systémů osvětlení vozidel s více než 2.500 aktivními produkty. Každé druhé v Evropě vyrobené nové auto je tak vybaveno světly Valeo, které se ve stejné kvalitě dodávají i jako náhradní díly.

V e-shopu Connect lze objednávat také startéry a alternátory VALEO, na které v prvovýrobě spoléhá celá řada automobilek, stejně tak jako na kompresory klimatizace nebo chladiče a další součástky chladicího systému. Samozřejmě nemohou chybět ani stěrače v různých provedeních i délkách, které doplňují i produkty dceřiné značky SWF.